Contacteaza-ne: 0760/620.146

Despre Noi.

Despre Asociatia Stergem O Lacrima.

Echipa

Florentina Agache – Presedinte
Gavrilas Florin – Vice Presedinte
Agache Traian – Secretar

Despre noi

Asociatia Stergem o Lacrima a fost infiintata in mai 2017, cu dorinta de a aduce cat mai multa bucurie si fericire in viata celor care au nevoie de noi, de voi, de sprijin atat financiar cat si umanitar.
Oricine poate beneficia de programele noastre, nu conteaza varsta, etnia sau mediul din care provine.
Vrem cu tarie si credem ca noi toti cei care suntem mici , putem ajunge mari alaturi de cei ce au incredere in noi si ne cer ajutor.

Contacteaza-ne!

Cine suntem?

Misiunea Asociatiei Stergem O Lacrima

Asociatia Stergem O Lacrima isi doreste din suflet sa construiasca o Casa Familiala, poate chiar mai multe , unde acei copii abandonatii in centrele de plasament sa poata beneficia de o viata corecta, lipsita de griji, fericiti, cu o educatie mai buna ajutandu i sa ajunga oameni mari.

Viziunea noastra

Credem si nu ne vom piede speranta, ca fiecare dintre noi vrem si putem sa ajutam cat mai mult, dar fiecare in parte poate cate un pic. Noi toti putem construii o lume mai buna pentru cei ce nu cunosc fericirea, pentru cei ce nu cunosc iubirea de mama , iubirea celor din jur.

Obiective

Construirea Casei familiale nu este doar un scop sau o viziune, este un vis care cu ajutorul vostru va ajunge a fi realitate.

Casa familiala pentru inceput va gazdui 5 copii abandonatii in centrele de plasament din iasi , 5 copii cu varste diferite, 5 copii care au dreptul la o viata mai buna, la o educatie diferita , la o dragoste materna atfel fata de ce au primit pana acum.Credem in bogatia sufleteasca nu in cea materiala. Impreuna putem iubi, sprijini si proteja. Cei mai putin norocosi ca noi vor primi cu siguranta bucurie si zambete, speranta la o viata mai buna, mai educata, nu este greu, nu trebuie decat sa fi decat un om printre oameni.

Echipa

Florentina Agache – Presedinte
Gavrilas Florin – Vice Presedinte
Agache Traian – Secretar

Back to Top